Top 5 van de lekkerste croques

image

Woensdagmiddag worden bij ons croques gegeten. Ik probeer er geregeld wat variatie in te steken. En op speciale gelegenheden mag er al eens een zoete vulling tussen als dessert.

Onze top 5

… met brie in fijne reepjes gesneden, schijfjes peer, geroosterde pijnboompitten of zonnebloempitten en honing.

… met verse geitenkaas, gedroogde oregano, geroosterde pijnboompitten of zonnebloempitten en half zongedroogde tomaatjes

… met pesto, mozzarella in schijfjes, geroosterde pijnboompitten en half zongedroogde tomaatjes.

… met Nutella en schijfjes banaan.

… met een Mars in fijne reepjes gesneden.

Voor de zoute croques gebruik ik altijd bruin (meergranen)brood;  voor de zoete gebruik ik wit brood.
Als je de brie in de koelkast legt, dan is hij gemakkelijker in reepjes te snijden.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s